ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τουρκία: Τρύπησε τα εμφυτεύματα σιλικόνης της πρώην συζύγου του για να μην τα αγγίζει άλλος

Η γυναίκα τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε

Τουρκία: Τρύπησε τα εμφυτεύματα σιλικόνης της πρώην συζύγου του για να μην τα αγγίζει άλλος

Ο 42χρονος Ντουρσούν από την Τουρκία όσο ήταν παντρεμένος με την 41χρονη Ελίφ, πλήρωσε προκειμένου η σύζυγός του να κάνει αυξητική στήθους.

Ωστόσο όταν χώρισαν, μετά από 10 χρόνια και την απόκτηση τριών παιδιών, ο Ντουρσούν άρχισε να ενοχλεί την Ελίφ με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα. Τότε εκείνη του έστειλε ένα μήνυμα  λέγοντάς του: «Έχω εραστή. Σταμάτα να με παίρνεις τηλέφωνο τώρα. Κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έχεις φτιάξει».

Η αποκάλυψη αυτή έκανε τον Ντουρσούν έξαλλο. Σύμφωνα με το ahaber.com.tr o 42χρονος στις 5 Ιουνίου παραμόνευε κάτω από το σπίτι της Ελίφ.

Μόλις εκείνη επέστρεψε της έκλεισε το στόμα και την ώθησε να μπει στο κτίριο. Κατόπιν με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι, της τρύπησε την σιλικόνη στο στήθος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η Ελίφ, η οποία τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλέυτηκε.

Η Ελίφ ,της οποίας αφαιρέθηκαν οι σιλικόνες, κατέθεσε καταγγελία για τον πρώην σύζυγό της αφού πήρε εξιτήριο.

Ο Ντουρσούν, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ομολόγησε την πράξη του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο επειδή η πρώην σύζυγός του, του έστειλε προκλητικά μηνύματα όπως «Κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος που έκανες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.