Τραγωδία στη Βρετανία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κοριτσάκι (βίντεο)

Η οικογένεια απέκτησε το σκυλί πριν από περίπου 6 εβδομάδες

Τραγωδία στη Βρετανία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κοριτσάκι (βίντεο)

Φόρο τιμής απέτισαν γείτονες σε ένα 4χρονο κοριτσάκι που το βράδυ της Τρίτης κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από τον σκύλο της οικογένειας ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην πόλη Μίλτον Κέινς.

Η μικρή Alice Stones κατακρεουργήθηκε από το ζώο στον κήπο της στο Broadlands, Netherfield χθες το βράδυ.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εισέβαλλαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν το τετράποδο σκυλί και το σκότωσαν. Η αστυνομία του Thames Valley δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις καθώς η υπόθεση ερευνάται.

Κάτοικοι της περιοχής σήμερα το πρωί άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι της οικογένειες, ενώ άλλοι περιέγραψαν τις «απελπισμένες κραυγές» της μητέρας της 4χρονης την ώρα που ο σκύλος την κατασπάραζε. Σύμφωνα με το όσα ισχυρίζονται οι γείτονες, η οικογένεια απέκτησε το σκυλί πριν από περίπου 6 εβδομάδες.

«Άκουσα “Είναι νεκρή! Είναι νεκρή”», είπε ένας γείτονας. «Οι λέξεις θα ηχούν στα αυτιά μου για πάντα. Ήταν ένας εφιάλτης. Είμαι συντετριμμένος. Θα με στοιχειώνουν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η αστυνομία λέει ότι κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε ενώ στο πλευρό της οικογένειας έχουν σπεύσει ψυχολόγοι με τους αστυνομικούς να βρίσκονται και σήμερα στο σημείο καθώς η έρευνα για το τραγικό περιστατικό συνεχίζεται.

Η τετράχρονη Άλις εντοπίστηκε νεκρή στον κήπο του σπιτιού, φέροντας στο κορμάκι της σοβαρά τραύματα από την επίθεση του σκύλου.

Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, αλλά ήταν πολύ αργά για το παιδί. Μάλιστα η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους για να μην κινδυνέψουν σε περίπτωση που το σκυλί τους ξέφευγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες επρόκειτο για έναν μεγαλόσωμο καφέ σκύλο, ο οποίος παρέμενε μόνο στον κήπο του σπιτιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.