ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σέρβος υπουργός: «Η Σερβία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το Κοσσυφοπέδιο»

Σέρβος υπουργός: «Η Σερβία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το Κοσσυφοπέδιο»

Η Σερβία δημιουργήθηκε στο Κοσσυφοπέδιο και χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει, δήλωσε ο υπουργός Καινοτομίας της Σερβίας, Νενάντ Πόποβιτς στο σερβικό ραδιόφωνο b92.

«Νομίζω ότι με μια ήπια στάση και ισχυρά επιχειρήματα μπορούμε πάντα να έχουμε αυτό που θέλουμε. Το πιο σημαντικό είναι να ορίσουμε αυτό που επιδιώκουμε, την αρχική μας θέση».

«Είμαι σίγουρος ότι το μοντέλο έχει βρεθεί και αυτό είναι μια ευρεία αυτονομία για το Κοσσυφοπέδιο, όπως υπάρχει οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά και στο πλαίσιο του ψηφίσματος 1244 και του Σερβικού Συντάγματος.

Οι συμφωνίες στις Βρυξέλλες έχουν πεθάνει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει την ικανότητα να πείσει τους Αλβανούς να κάνουν παραχωρήσεις.

Η σερβική πλευρά ήταν πραγματικά συμβιβαστική, αλλά οι Αλβανοί δεν έκαναν κανένα βήμα. Ούτε και έκανε τίποτε», ανέφερε ο Πόποβιτς.

«Πρέπει να βρεθεί μια νέα μορφή συνομιλιών. Η Σερβία είναι έτοιμη για συμβιβασμούς. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς τη συμμετοχή της Αμερικής, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε, σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.