ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Ομάδα κοριτσιών επιτέθηκε βάναυσα σε έφηβη (βίντεο)

Η αστυνομία κλήθηκε στη μαζική επίθεση εναντίον ενός κοριτσιού όπου ανακάλυψε το έφηβο θύμα τραυματισμένο

Βρετανία: Ομάδα κοριτσιών επιτέθηκε βάναυσα σε έφηβη (βίντεο)

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Σάρεϊ της Βρετανίας όταν μια ομάδα νεαρών κοριτσιών επιτέθηκαν βάναυσα σε μια έφηβη.

Κορίτσια ηλικίας μόλις 10 και 11 ετών συγκαταλέγονται στα πέντε άτομα που συνελήφθησαν μετά την επίθεση σε κοπέλα έξω από σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Σάρεϊ.

Η αστυνομία κλήθηκε στη μαζική επίθεση εναντίον ενός κοριτσιού όπου ανακάλυψε το έφηβο θύμα τραυματισμένο.

Μια 39χρονη γυναίκα, ένα 16χρονο κορίτσι, ένα 11χρονο κορίτσι, ένα 10χρονο κορίτσι και ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθησαν για το ρόλο τους στην επίθεση.

Ένας έκτος δράστης, ένα 15χρονο κορίτσι, καταζητείται επίσης και μέχρι στιγμής διαφεύγει από τις αρχές, γράφει η Daily Mail.

Φρικτό βίντεο από τον καυγά έχει κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο και δείχνει τη συμμορία ανθρώπων να χτυπά και να κλωτσά το θύμα στο κεφάλι ενώ βρίσκεται στο έδαφος. Κατά τη διάρκεια του καυγά ακούγονται φωνές ενηλίκων που ενθαρρύνουν τον καυγά και δίνουν οδηγίες για το πώς να την χτυπήσουν.

Είναι επίσης απορίας άξιο που τόσοι περαστικοί οδηγοί έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους την εγκληματική αυτή ενέργεια, που ενδέχεται να έχει ρατσιστικά κίνητρα, και δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Η αστυνομία του Σάρεϊ ερευνά τώρα το περιστατικό αυτό και συλλέγει περαιτέρω στοιχεία με την συνεργασία του σχολείου. Θα υπάρξουν επιπλέον περιπολίες στην τοπική αυτή περιοχή για λόγους καθησυχασμού και για να μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να μιλήσουν με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία απευθύνει επίσης έκκληση σε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες ή σε οποιονδήποτε έχει υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, κάμερες οργάνων, κάμερες κράνους ή οποιεσδήποτε εικόνες και βίντεο στα κινητά του τηλέφωνα να επικοινωνήσει μαζί μας.

Πρόσθεσαν ότι όποιος οδηγούσε ή περπατούσε στην περιοχή και είδε ή άκουσε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνα, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/M_Rotchburns/status/1623229632559431681?s=20&t=BuYSshSXAoVWH-uzsKxShQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.