ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χίλαρι Κλίντον: Δηλώνει ότι θαυμάζει την Κιμ Καρντάσιαν

«Πραγματικά θαυμάζω την αποφασιστικότητά της» είπε η Χ.Κλίντον

Χίλαρι Κλίντον: Δηλώνει ότι θαυμάζει την Κιμ Καρντάσιαν

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε εντυπωσιασμένη για το πόσο ασταμάτητα έχει δουλέψει η Κιμ Καρντάσιαν ώστε να γίνει δικηγόρος και να μπορέσει να αγωνιστεί για τη μεταρρύθμιση των φυλακών.

«Πραγματικά θαυμάζω την αποφασιστικότητά της να πάρει το πτυχίο της νομικής ώστε να μπορεί να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει ανθρώπους που υφίστανται άδικη μεταχείριση στο σύστημα της ποινικής δικαιοσύνης», είπε η Κλίντον, στο Extra ενώ προωθούσε τη σειρά «Gutsy» της Apple TV+ της ίδιας και της κόρης της Τσέλσι.

https://twitter.com/sumedhathawale0/status/1571472808890318849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571472808890318849%7Ctwgr%5Eb94062e414ef1db77d81022679e7a10e805044a1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1285706%2Fhilari-klidon-dilonei-thaumastria-tis-kim-kardasian%2F

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν απέτυχε τρεις φορές στις εξετάσεις «baby bar» της Καλιφόρνια, η Κλίντον σημείωσε ότι δεν τα παράτησε ποτέ και συνέχισε να εργάζεται μέχρι που τελικά πέρασε με την τέταρτη προσπάθειά της τον Δεκέμβριο του 2021.

«Μπορεί να είχε αποτύχει μερικές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν τα παράτησε», είπε η Κλίντον, η οποία είναι δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.