ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Υποβρύχιο Titan: Ο σκηνοθέτης του «Τιτανικού» Τ.Κάμερον ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία

Ποιος γνωστός ηθοποιός θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

Υποβρύχιο Titan: Ο σκηνοθέτης του «Τιτανικού» Τ.Κάμερον ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης του «Τιτανικού», Τζέιμς Κάμερον είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει μια δραματική σειρά με θέμα την τραγωδία του υποβρυχίου Τitan στον Ατλαντικό.

Όπως αναφέρει η Sun βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε η τραγική ιστορία του βαθυσκάφους που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη

Σύμφωνα με γνώστες της υπόθεσης μια πλατφόρμα streaming προσέγγισε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη – ο οποίος έχει εξερευνήσει τον Τιτανικό με βαθυσκάφος 30 φορές – για να διηγηθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο την ιστορία.

Μια πηγή σχολίασε ότι «η καταστροφή του Titan αντιμετωπίζεται ήδη ως μια μεγάλη σειρά για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streamering στον κόσμο – και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του σκηνοθέτη. Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του».

«Είπε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνοια, που του φαίνεται φυσικό βήμα να το κάνει. Η αναδρομή στα βήματα των επιβατών του Τitan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό», αναφέρει η ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στα όνομα που ακούγονται ότι εξετάζονται για τον ρόλο του πρωταγωνιστή είναι ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον αλλά και ο κωμικός Κουμάιλ Ναντζιάνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.