Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε ότι αναμένεται να λάβει μέρος σε τριμερής συνάντηση για την επίλυση του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Αναστασιάδης βρέθηκε στον χώρο ξενοδοχείου στην Αθήνα, όπου παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του ΑΚΕΛ για το Κυπριακό και είχε συνάντηση τόσο με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Κύπριος Πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι θα έχει συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ και τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, χωρίς όμως να προσδιορίσει ακριβώς ούτε την ημερομηνία, ούτε τη μορφή της συνάντησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης βρίσκεται στην Αθήνα για τη Σύνοδο Κορυφής των 9 νότιων χωρών της ΕΕ (EUMED) που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά πέραν των χωρών της ομάδας Μed7 (Κύπρος, Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα), της Κροατίας και της Σλοβενίας. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη και τις εργασίες της Συνέλευσης του ΟΗΕ.