ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είδε live στο κινητό του τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του

Είδε live στο κινητό του τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του

Την απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του έβλεπε σε LIVE μετάδοση την Πέμπτη (13/9) ένας κάτοικος Λευκωσίας ενώ ειδοποιούσε την Αστυνομία. Στην περιοχή Άγιους Ομολογητές οι Αρχές έδρασαν γρήγορα, απέκλεισαν την περιοχή και έπιασαν στα… «πράσα» τρεις άντρες με καταγωγή από τη Γεωργία, ενώ ο τέταρτος κατάφερε να διαφύγει.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (13/9) στις 11:15, όταν ο πολίτης που ενεργοποίησε μία εφαρμογή με κάμερες, είδε σε πραγματικό χρόνο δύο άντρες να προσπαθούν να εισέλθουν για να το «σηκώσουν». Ο κάτοικος Λευκωσίας ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο πρόσωπα πιάστηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας εκτελώντας χρέη φρουρού, ενώ οι άλλοι δύο όταν είδαν τους Αστυνομικούς άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν. Έγιναν συνολικά τρεις συλλήψεις ενώ ο ένας διέφυγε και αναζητείται. Όπως διαπιστώθηκε, μιλάμε για Γεωργιανούς που πάνω τους είχαν διαρρηκτικά εργαλεία. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημειώθηκαν πολλά περιστατικά διαρρήξεων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, όπου θα τεθούν υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.