ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυπριακά ΜΜΕ για εκλογές στην Ελλάδα: «Καταγράφηκε νέα εκκωφαντική ήττα της Αντιπολίτευσης»

«Η κάλπη έβγαλε αυτοδυναμία της ΝΔ με ενίσχυση της Ακροδεξιάς» γράφουν

Κυπριακά ΜΜΕ για εκλογές στην Ελλάδα: «Καταγράφηκε νέα εκκωφαντική ήττα της Αντιπολίτευσης»

Για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα γράφουν σήμερα και οι σημερινές εφημερίδες στην Κύπρο.

Η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ της Κύπρου κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο «Ισχυρή αυτοδυναμία Μητσοτάκη – καταγράφηκε νέα εκκωφαντική ήττα της Αντιπολίτευσης – επάνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελληνική Βουλή».

Η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, επίσης με κεντρικό πρωτοσέλιδο τις εκλογές στην Ελλάδα, σημειώνει: «Ισχυρή αυτοδυναμία για ΝΔ, μεγάλες απώλειες για ΣΥΡΙΖΑ». Προσθέτει ότι η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι οκτακομματική. «Μέσα και ο Δούρειος Ίππος Κασιδιάρη», λέει η εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα φιλοξενείται και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας Χαραυγή: «Η κάλπη έβγαλε αυτοδυναμία της ΝΔ με ενίσχυση της Ακροδεξιάς», ο τίτλος στο σχετικό δημοσίευμα του εντύπου, ενώ τέλος, η Αλήθεια επισημαίνει: «Ανετη αυτοδυναμία Μητσοτάκη – ανησυχίες για την στροφή της ελληνικής κοινωνίας στην Ακροδεξιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.