ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μυστικό για να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων σας – Εντυπωσιακό αποτέλεσμα (βίντεο)

Το μυστικό για να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων σας – Εντυπωσιακό αποτέλεσμα (βίντεο)

Η Chantel Mila, από τη Μελβούρνη γνωστοποίθησε το μυστικό της για να έχετε ένα καθαρό πλυντήριο πιάτων και πλέον το αποτέλεσμα στα πιάτα της είναι εντυπωσιακό.

«Εδώ είναι ο απλούστερος τρόπος για να έχετε πιο καθαρά πιάτα», λέει η Chantel σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο της στο TikTok.

Πρώτα πρέπει να αφαιρέσετε το φίλτρο και να το αδειάσετε, να το βυθίσετε και να το πλύνετε στο νεροχύτη σας με καθαριστικό υγρό πιάτων.

Στη συνέχεια, πάρτε μια κανάτα ή ένα φλιτζάνι και γεμίστε το με λευκό ξύδι. Μετά τοποθετήστε το στο πάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων όπου τοποθετείτε συνήθως τα ποτήρια και τα φλιτζάνια.

Βάλτε το πλυντήριο πιάτων στην πιο υψηλή θερμοκρασία για έναν κανονικό κύκλο και στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.

Αυτό θα δώσει στο πλυντήριο πιάτων σας «βαθύ καθαρισμό» και θα εξασφαλίσει ότι τα πιάτα σας θα βγαίνουν καθαρότερα, φωτεινότερα και πιο άσπρα.

Ο λόγος για τον οποίο το ξύδι λειτουργεί τόσο καλά είναι επειδή διαλύει τα υπολείμματα τροφής, τη βρωμιά, το σαπούνι και ό,τι έχει απομείνει στο πλυντήριο πιάτων.

Βοηθά επίσης να αποστειρώσετε το μηχάνημά σας και να ξεπλύνετε το γράσο από τους σωλήνες πριν από την επόμενη χρήση του.

Άλλοι συνιστούν να ρίξετε μια χούφτα μαγειρική σόδα στο πλυντήριο πιάτων πριν το χρησιμοποιήσετε, καθώς αυτό βοηθά να απαλλαγείτε από τις επίμονες μυρωδιές.

Χιλιάδες άνθρωποι που είδαν το κόλπο της Chantel εντυπωσιάστηκαν από αυτό, και είπαν ότι σίγουρα θα το δοκίμαζαν.

Άλλοι ομολόγησαν ότι πίστευαν ότι το πλυντήριο πιάτων τους «αυτοπλυνόταν» κάθε φορά που έκανε μια πλύση.

Σοκαριστικές φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο Facebook τον Ιανουάριο αποκάλυψαν γιατί πρέπει να καθαρίζετε το φίλτρο πλυντηρίου πιάτων τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Μια μητέρα ανέβασε τις φωτογραφίες σε μια αυστραλιανή ομάδα στο Facebook, προειδοποιώντας τους άλλους για τη βρωμιά και τη «μαύρη μούχλα» που φαίνεται να έχουν συσσωρευτεί μέσα στη πλυντήριό της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά από λίγα λεπτά, η εν λόγω κυρία είπε ότι βύθισε το φίλτρο σε δισκία πλύσης πιάτων διαλυμένα σε νερό για να εξαλείψει τα υπολείμματα μούχλας πριν το τοποθετήσει ξανά στο μηχάνημα.

Η παρατεταμένη έκθεση σε ίχνη μούχλας μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.