ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ε.Ιγκλέσιας: Σενάριο για αποχώρηση από τη δισκογραφική βιομηχανία

Ε.Ιγκλέσιας: Σενάριο για αποχώρηση από τη δισκογραφική βιομηχανία

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από τη δισκογραφική βιομηχανία, καθώς όπως αποκάλυψε στον Ρίκι Μάρτιν το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Final» μπορεί να είναι και το τελευταίο του.

«Μπορεί να είναι το τελευταίο μου άλμπουμ. Δεν είναι κάτι που το σκέφτηκα τους τελευταίους μήνες. Είναι κάτι που το σκέφτομαι εδώ και χρόνια» παραδέχτηκε, ενώ το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Θα υπάρχει μέρος ένα και δύο, αλλά θα είναι ο τελευταίος» συνέχισε ο Ιγκλέσιας. «Είμαι σε εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, σ’ αυτό το κεφάλαιο, όπου νομίζω ότι είναι η κατάλληλη να σταματήσω και το σκέφτομαι αυτό από το 2015».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι η αποχώρησε από τη δισκογραφία δεν σημαίνει και το τέλος της μουσικής του καριέρας. «Δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω τραγούδια επειδή μου αρέσει να γράφω, αλλά θα το κάνω με διαφορετικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνονται άλμπουμ, οπότε αυτό το έργο για μένα είναι σημαντικό» εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.