ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Έχω ρίξει κάποιες ματιές γιατί τα καμαρίνια μας είναι δίπλα-δίπλα»

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Έχω ρίξει κάποιες ματιές γιατί τα καμαρίνια μας είναι δίπλα-δίπλα»

Ο τέταρτος κύκλος του GNTM ξεκίνησε χωρίς τη Βίκυ Καγιά, αφού εκείνη θα είναι πλέον στο πλατό του Dancing With The Stars ως παρουσιάστρια.

To γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύζυγό της, καλεσμένη του Αρμάνι, μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», τόσο για τον διαγωνισμό ομορφιάς, όσο και για το νέο πρότζεκτ στο οποίο θα συμμετέχει.

«Έχω ρίξει ματιές στο GNTM, τα καμαρίνια είναι διπλανά άλλωστε» είπε για το GNTM.

Σχετικά με το «Dancing With The Stars» και το ποιος θα βρίσκεται στα backstage, εξήγησε: «Ξεκινούν με το καλό οι προετοιμασίες. Είναι διάφοροι οι επιλαχόντες. Δεν ξέρουμε, όμως, που θα κάτσει η μπίλια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσο αγχώνεται με τις εκπομπές που θα βρίσκονται απέναντί της; «Ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγμα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αν δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, πώς θα γίνεις καλύτερος; Είναι μία δύσκολη εποχή και εύχομαι να σταθεί ο καθένας στο ύψος του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.