Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ

Η αγαπημένη σου στάση σύμφωνα με το ζώδιό σου, έχει να κάνει με το τι σε διεγείρει περισσότερο.

Για κάποια από τα ζώδια, αυτό σημαίνει στάσεις που ενθαρρύνουν την επαφή και την οικειότητα. Για άλλα, είναι η ελευθερία να αυτοσχεδιάσουν. Η δική σου αγαπημένη θα μπορούσε απλά να έχει να κάνει με την απόδοση, γιατί είναι αυτή που σε φτάνει στην κορύφωση.

Κριός: Όρθια και “στα τέσσερα”

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εμπιστεύεται το ένστικτό του και ακολουθεί τις παρορμήσεις του. Εξάλλου έχει κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Αυτό σημαίνει ότι είναι το ζώδιο που απολαμβάνει να είναι απασχολημένο οποτεδήποτε και οπουδήποτε οπότε αυτή η στάση “μιλά” στην παθιασμένη φύση του ενώ είναι αρκετά βολική για να την κάνει όταν του έρθει η επιθυμία. Δεν απαιτείται κρεβάτι.

Ταύρος: Ιεραποστολικό

Για τον αισθησιακό και καλόκαρδο Ταύρο δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και απολαυστικό όσο αυτή η παλιά, καλή στάση στο σεξ. Του επιτρέπει να πάρει τον χρόνο του και να νιώσει κάθε σπιθαμή του κορμιού του συντρόφου του. Επίσης, είναι πρόσωπο με πρόσωπο οπότε μπορεί να συνδεθεί συναισθηματικά ενώ απολαμβάνει τη σωματική επαφή. Η στάση αυτή, πάνω σε βαμβακερά σεντόνια, είναι αυτό που το συγκεκριμένο ζώδιο θεωρεί διασκέδαση.

Δίδυμος: 69

Δεν είναι συμπτωματικό που το σύμβολο του ζωδίου είναι αυτό. Ο Δίδυμος είναι περίεργος και γενναιόδωρος από τη μία ενώ ψάχνει την συνεχή διέγερση από την άλλη. Τι καλύτερο από το να έχει το καλύτερο και από τα δύο με αυτή τη στάση που τα ικανοποιεί ταυτόχρονα;

Καρκίνος: Στάση Λωτού

Ο Καρκίνος θέλει συναισθηματική επαφή και οικειότητα. Κάνει έρωτα και θέλει να νιώθει κοντά στον σύντροφό του όσο περισσότερο γίνεται και αυτή η στάση είναι η ιδανική για αυτόν. Η κίνηση είναι περιορισμένη οπότε είναι σημαντικό να πηγαίνει αργά.

Λέων: Καουμπόισσα

Περήφανος και με αυτοπεποίθηση ο Λέων δεν θα μπορούσε να είναι ντροπαλός στο κρεβάτι. Του αρέσει να βλέπει και ακόμα καλύτερο να τον βλέπουν. Αυτή η στάση βάζει και τους δύο παρτενέρ σε οπτικό πεδίο αλλά επιτρέπει στο ζωηρό αυτό ζώδιο να έχει τον έλεγχο, που είναι κάτι που το ερεθίζει.

Παρθένος: Στα τέσσερα

Για τον Παρθένο που είναι ζώδιο της Γης αυτή η στάση βοηθά να νιώθει γειωμένος. Στην καθημερινότητά του έχει τον έλεγχο σε όλα. Είναι πρακτικός και αναλυτικός ενώ συχνά ψάχνει την αποδοτικότητα και την σιγουριά ότι τα κάνει όλα σωστά. Στην κρεβατοκάμαρα, ο Παρθένος θέλει να αφήνεται και να μην έχει όλο αυτό τον έλεγχο.

Ζυγός: Όρθια και “στα τέσσερα” με καθρέφτη

Έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς. Όσο ρομαντικός είναι στην καρδιά ο Ζυγός τόσο μεγάλη εκτίμηση έχει για την αισθητική και την οπτική διέγερση. Η στάση αυτή του δίνει μια εικόνα αυτού που αγαπά αλλά η ικανότητα να κλείσει τα μάτια και να συνδεθεί με τον σύντροφο σε έναν βαθύτερο επίπεδο είναι επίσης συναρπαστικό.

Σκορπιός: Ανάποδη καουμπόισσα

Ο Σκορπιός είναι γεμάτος πάθος και παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα και καμία στάση δεν εμπεριέχει και τα δύο όσο αυτή. Του επιτρέπει να παραμείνει κυρίαρχος στο κρεβάτι ενώ προσθέτει και μια μικρή εναλλαγή στη διαδικασία.

Τοξότης: The Champagne Room (όρος δανειζόμενος από τα πριβέ VIP δωμάτια των στριπτίζ κλαμπ)

Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα. Νιώθει βαθιά ένωση με το σύμπαν και έχει μια ανεπιτήδευτη συμπεριφορά στο σεξ. Εξάλλου το σεξ είναι φυσικό και η φύση είναι όμορφη. Αυτό σημαίνει ότι του αρέσει να είναι απασχολημένος σε εξωτερικό χώρο. Οπότε αυτή η στάση λειτουργεί το ίδιο καλά και μέσα αλλά και κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Αιγόκερως: Τροποποιημένο “στα τέσσερα”

Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι το πιο γειωμένο από όλα τα ζώδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αφήνει τα πράγματα να ξεφύγουν. Όταν όλη μέρα είσαι το “αφεντικό” χρειάζεσαι και μια αλλαγή ρυθμού και αφήνεις τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα.

Υδροχόος: X Marks The Spot

Αυτό το ζώδιο δεν κάνει τίποτα συμβατικά και αυτό περιλαμβάνει και την κρεβατοκάμαρα. Θέλει πάντα να βάζει την πινελιά του σε όλα. Δεν έχει ανάγκη περίτεχνα συναισθήματα στην κρεβατοκάμαρα ή να ενώνεται η ψυχή του με του συντρόφου. Είναι λίγο διασπαστικό. Για αυτό και προτιμά αυτή τη στάση αφού του δίνει τη δυνατότητα να φτάσει κατευθείαν στο σωστό σημείο.

Ιχθύς: Σέξι κουτάλι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γλυκός και ρομαντικός Ιχθύς είναι ένας ονειροπόλος. Αγαπά να είναι ερωτευμένος και να νιώθει δεμένος και προστατευμένος από τον άνθρωπο που έχει δώσει την καρδιά του -ακόμα κι αν είναι απλά για μια βραδιά. Αυτή η στάση είναι η αγαπημένη του γιατί αγαπά την έντονη σύνδεση ενώ μπορεί να ακούει το καρδιοχτύπι του παρτενέρ και την ανάσα του στο αυτί του. Και είναι τόσο άνετη.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.