Nτάνιελ Γκρεγκ: «Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου πηγαίνω σε γκέι μπαρ»

Nτάνιελ Γκρεγκ: «Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου πηγαίνω σε γκέι μπαρ»

Ο Ντάνιελ Κρεγκ προχώρησε σε αποκαλύψεις και αναφέρθηκε στον λόγο που προτιμά να συχνάζει στα γκέι μπαρ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή podcast SiriusXM και φυσικά, ο οικοδεσπότης τον ρώτησε για την φήμη που κυκλοφορεί στο Χόλιγουντ για το πρόσωπό του ότι κυκλοφορεί σε μαγαζιά, που απευθύνονται κυρίως σε ομοφυλόφιλους.

Ο «Τζέιμς Μποντ» όχι μόνο δεν αρνήθηκε τα δημοσιεύματα, αντιθέτως μάλιστα, υποστήριξε ότι περνάει πολύ καλύτερα σε τέτοια μαγαζιά κι ας είναι ο ίδιος στρέιτ. «Πριν καιρό οι παπαράτσι με είχαν πιάσει σε ένα γκέι μπαρ κι από τότε ξεκίνησαν οι φήμες. Τα προτιμώ σε σχέση με άλλα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να μπω σε κάποιον καβγά, κάτι που συμβαίνει πάντα σχεδόν σε άλλα μέρη», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε: «Η ποσότητα των ανδρών και της τεστοστερόνης στα στρέιτ μπαρ είναι πάντα πρόβλημα για εμένα και σίγουρα δεν θέλω να τελειώνω τις νύχτες μου με μία γροθιά στο πρόσωπο. Και ναι, έχει συμβεί πολλές φορές».

Μάλιστα, μέχρι το τέλος του podcast υποστήριξε σθεναρά τα γκέι μπαρ, χαρακτηρίζοντάς τα ως τα «καταλληλότερα μέρη για να περάσει κανείς όμορφα». «Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει κανείς. Είναι πάντα ήσυχα και όλοι συμμετέχουν σε ό,τι συμβαίνει. Δεν είναι ο καθένας στον δικό του κόσμο», πρόσθεσε ο Κρεγκ.

Τέλος, σχετικά με την σεξουαλικότητά του ανέφερε πως δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς απαραίτητα γκέι για να βρεθεί εκεί. Μάλιστα, έχει ακούσει πολλές φήμες γύρω από το όνομά του και την σεξουαλικότητά του, όμως δεν τον πτόησαν. Αντίθετα, πήγαινε όλο και πιο συχνά για να αντιστρέψει αυτό το στερεότυπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν χρειάζεται ποτέ να δηλώσεις την σεξουαλικότητά σου. Και επίσης, υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί, οι οποίες βρίσκονται σε αυτά τα μπαρ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Δεν αντέχουν τις ενοχλήσεις στα στρέιτ μπαρ», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.