ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκθέτει τα ΜΜΕ ο ανεμβολίαστος Ν.Οικονομόπουλος: «Δεν ήμουν ποτέ ένα βήμα πριν την εντατική»

Εκθέτει τα ΜΜΕ ο ανεμβολίαστος Ν.Οικονομόπουλος: «Δεν ήμουν ποτέ ένα βήμα πριν την εντατική»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διέψευσε με περίτρανο τρόπο τα όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ για την περίοδο που νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι μετά από δύο χρόνια θα βρεθεί ξανά με κόσμο, ενώ παράλληλα εξέφρασε το παράπονο του αναφορικά με τα media που παρουσίασαν το πρόβλημα υγείας του πολύ πιο σοβαρό από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

«Μόνο χαρά νιώθω που θα συναντηθώ με τον κόσμο σχεδόν μετά από δύο χρόνια. Είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Παρουσιάστηκε από κάποια σάιτ αρκετά υπερβολικά θα έλεγα και δεν θα έπρεπε. Ήταν τα πράγματα πολύ σοβαρά για μένα, έτσι ακούστηκε, ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα σίγουρα λίγο οξυγόνο…».

Όσον αφορά τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στην ζωή του, δήλωσε πως: «Δεν έχω κάνει τρέλες για έναν έρωτα. Θα έλεγα ότι έχω πέσει στα πατώματα. Έχω βγει με θαυμάστρια και θα συνεχίσω να το κάνω».

Τέλος, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποκάλυψε πως: «Μου έχουν κάνει πρόταση για talent show, αλλά τώρα δεν θα το έκανα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στην καριέρα του και είναι δικαίωμά του», είπε σχολιάζοντας την απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να βρίσκεται στο «The Voice» σε ρόλο κριτή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.