Ν.Κρεγκ: «Δέχτηκα bullying στο ξεκίνημα ως 007 – Κλειδωνόμουν στο δωμάτιο με κλειστές κουρτίνες»

Ν.Κρεγκ: «Δέχτηκα bullying στο ξεκίνημα ως 007 – Κλειδωνόμουν στο δωμάτιο με κλειστές κουρτίνες»

Άπαντες πιστεύουν ότι η καριέρα ως 007 είναι μία εύκολη υπόθεση, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο κόσμος δεν τον αντιμετώπισε ακριβώς όπως περίμενε ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή SiriusXM. «Ήταν πολύ επώδυνη αυτή η μετάβαση», εξηγεί. Το κοινό δεν πήρε με καλό μάτι τον ηθοποιό που διαδέχτηκε τον Πιρς Μπρόσναν στον ρόλο του αγαπημένου του πράκτορα.

«Δέχτηκα έντονη λεκτική παρενόχληση και bullying. Είμαι χαρούμενος που το έκανα. Διάβασα όλα αυτά που μου είπαν και απλά σκέφτηκα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι για αυτό κι ας μην άρεσα στον κόσμο», ανέφερε ο Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ εξήγησε επίσης πως το κοινό του απέδιδε κατηγορίες, που στην πραγματικότητα δεν ίσχυαν.

«Άκουγα ότι έγινα ηθοποιός, επειδή ήθελα να γίνω διάσημος. Ξέρεις, φαντάζομαι ότι έγινα επειδή μου άρεσε η υποκριτική. Δεν το καταλάβαινα όλο αυτό το concept και το να έχω ένα δημόσιο προφίλ ήταν πολύ ξένο για εμένα», παραδέχτηκε.

Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, η ιστορία αυτή του στοίχισε σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικά, αφού ένιωθε σαν να «πολιορκείται σωματικά και πνευματικά», επειδή έγινε διάσημος. «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιο και έκλεινα τις κουρτίνες. Δεν ήμουν καλά. Ο Χιου Τζάκμαν με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω. Με έκανε να αποδεχτώ και να εκτιμήσω αυτό που συμβαίνει», είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ για τον ηθοποιό και πολλά χρόνια φίλο του.

Έκτοτε, προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα, όπως αναφέρει, ενώ κατάλαβε πως αφού δέχτηκε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, έπρεπε να τον κάνει δικό του και να αφήσει το στίγμα του. Και τελικά, αυτό έκανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμβουλεύει, μάλιστα, τον επόμενο Τζέιμς Μποντ «να το αρπάξει και να το κάνει δικό του, αυτός είναι ο τρόπος για να πας μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.