Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μ.Χρονοπούλου: «Στα 65 μου έφαγα άγριο ξύλο από τη μητέρα μου»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πολυτάραχο γάμο που διέλυσε μετά από τρεις μέρες

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μ.Χρονοπούλου: «Στα 65 μου έφαγα άγριο ξύλο από τη μητέρα μου»

Αποκαλύψεις για τη ζωή της έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ‘Ελενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον τότε δήμαρχο Σπατών και μετέπειτα βουλευτή Δημήτρη Μπότσαρη.

Τον Αύγουστο του 1975 η Μαίρη Χρονοπούλου φορώντας ένα ριχτό νυφικό της Νταίζης Αντωνοπούλου, παντρεύεται τον Δ/Μπότσαρη και αυτή ήταν η κοσμική είδηση της χρονιάς, αφού πολιτικοί και όλοι οι στάρ της εποχής έδωσαν το παρών. Ο γάμος αυτός έγινε πρωτοσέλιδος και για την ταραχή που προκάλεσε στην Αθήνα.

Οι θαυμαστές της είχαν περικυκλώσει την Μητρόπολη και ήταν αδύνατον η νύφη να προσεγγίσει την εκκλησία. Κλήθηκαν εσπευσμένα αστυνομικές δυνάμεις να επιβάλλουν την τάξη και μάλιστα το νυφικό αυτοκίνητο έφτασε με καθυστέρηση και σχεδόν κατεστραμμένο με σπασμένο το παρμπρίζ όπως μαρτυρά και η ίδια: «Ήταν μία Rolls-Royce πέντε ετών η οποία διελύθη. Γύρω στις 8-10 χιλιάδες άνθρωποι ήταν. Τότε υπήρχε χωροφυλακή αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον κόσμο. Με συνόδεψε ο Κώστας Καρράς στην εκκλησία, ήταν εκεί όλοι και ο γλυκός μου ο Θανάσης ο Βέγγος ο οποίος ούρλιαζε «Μαίρη, κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν και μένα! Αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει!» Τον αγαπούσα πολύ τον Θανάση Βέγγο. Ήταν πολλές προσωπικότητες. Εγώ ήμουν σαν χαμένη, δυστυχισμένη».

Τρεις μέρες μετά η νύφη αποφασίζει πως ο γάμος της δεν θα οδηγήσει πουθενά και αποφασίζει να φύγει για την Θεσσαλονίκη, αναζητώντας δουλειά στο ΚΒΘΕ που είχε αναλάβει τότε ο Μίνως Βολονάκης.

Η μητέρα της Κατερίνα Χρονοπούλου, αποτελεί για εκείνη ένα θλιβερό κεφάλαιο στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διήγησή της αναφέρει πως την θεωρεί υπεύθυνη για την εγκατάλειψη του πατέρα της όταν εκείνη ήταν 8 χρονών και διηγείται ένα άγνωστο περιστατικό, όταν η ‘Ελενα Κατρίτση τη ρωτά αν αληθεύει πως είχε φάει χαστούκι από εκείνη όταν ήταν 65 χρονών και αν την είχε καταγγείλει στην αστυνομία όταν έφυγε από το σπίτι, ενώ ήταν ενήλικη: «Άγριο ξύλο θες να πεις. Με πέταξε από τη σκάλα κάτω. Πολύ αυστηρή γυναίκα! Χτύπησε ένας αστυφύλακας την πόρτα και λέει «ποια είναι η Χρονοπούλου Μαρία;» Απαντάω, εγώ είμαι. «Το μικρό παιδί», μου είπε. Δεν έχουμε μικρό παιδί, λέω… Είχε καταγγείλει ότι το ανήλικο παιδί της έφυγε από το σπίτι και εγώ ήμουνα 28-29 χρονών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.