ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Mr.Big: Νέα καταγγελία στο φως της δημοσιότητας – Πρώην σύντροφος τον κατηγορούσε για ξυλοδαρμό (φώτο)

«Ποτέ δεν φοβήθηκα τόσο στη ζωή μου»

Mr.Big: Νέα καταγγελία στο φως της δημοσιότητας – Πρώην σύντροφος τον κατηγορούσε για ξυλοδαρμό (φώτο)

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον αγαπημένο Mr.Big του Sex And The City.

Η Μπέβερλι Τζόνσον, supermodel και πρώην σύντροφος του Κρις Νοθ, τον κατηγόρησε ότι την ξυλοκόπησε και πως την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα του 1995, όπως αποκάλυψε άρθρο εφημερίδας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε αρχικά στο The National Enquirer, κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του Instagram Diet Prada αφού ο 67χρονος σταρ του Sex and the City, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Μπ.Τζόνσον, τώρα 69 ετών, ισχυρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα ότι ο Κρις Νοθ, με τον οποίο έβγαινε μεταξύ 1990 και 1995, «την ξυλοκόπησε» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, με την ίδια να δέχεται και απειλές θανάτου ενώ της τηλεφωνούσε «25 φορές την ημέρα». Επίσης, απείλησε να την παραμορφώσει ενώ «ορκίστηκε να σκοτώσει τον σκύλο της».

Το δημοσίευμα ανέφερε τότε ότι η Μπέβερλι Τζόνσον είπε σε έναν φίλο της το εξής: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τόσο στη ζωή μου. Απλώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που κάποτε ήταν τόσο τρυφερός και γλυκός, θα μπορούσε να μετατραπεί σε αυτόν τον μαινόμενο άγριο άνθρωπο».

Η Τζόνσον φέρεται επίσης, να προσπάθησε να πάρει περιοριστικά μέτρα κατά του K. Νοθ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του ντετέκτιβ Μάικ Λόγκαν στη δημοφιλή αστυνομική εκπομπή «Law & Order» εκείνη την εποχή. Ωστόσο, δεν υποβλήθηκαν ποτέ ποινικές διώξεις εναντίον του Κρις Νοθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δήλωσή του που έκανε τότε, ο K.Νοθ αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν το 1995 από την Τζόνσον, λέγοντας το εξής: «Δεν υπάρχει βάση για τους ισχυρισμούς που έκανε η κ. Τζόνσον το 1995».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.