ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάλος με τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη – Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου

«Δε με νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια» είπε ο γνωστός σχεδιαστής

Σάλος με τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη – Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου

Ο Άγγελος Μπράτης, λίγο μετά τον τελικό του GNTM 4, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φέτος το ριάλιτι μοντέλων.

Η δήλωσή του μάλιστα, ενόχλησε έντονα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δε δίστασε να “αδειάσει” τον Άγγελο Μπράτη στον αέρα της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη και το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Και με τα τρία παιδιά που έφτασαν τελικό νιώθουμε δικαιωμένοι. Αλλά σαφώς νομίζω ότι η Κυβέλη το άξιζε ένα τσικ παραπάνω. Κι άλλα παιδιά περιμέναμε στον τελικό και δεν τους είδαμε. Ο Στυλιανός, ο Ναπολέων, είναι υπερκούκλοι.

Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση:

«Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους, Δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες.

Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες… Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις.

Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη», είπε η παρουσιάστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.