ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που ανακάλυψε η NASA

Και τα χρησιμοποιούμε συνέχεια

Αυτά είναι τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που ανακάλυψε η NASA

Μπορεί η NASA να καλείται να λύσει τον γρίφο του διαστήματος και να πρέπει να βρει τρόπο να εξερευνήσουμε τον γαλαξία μας και όχι μόνο, αλλά μέσα στις δεκαετίες που υπάρχει έχει προσφέρει την τεχνογνωσία της για ανακαλύψεις ευρέως διαδεδομένες στην καθημερινότητά μας.

Φορητό σκουπάκι για τη σκόνη

Αν μπορούσαν όσοι ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού να ανάψουν ένα κεράκι για τη NASA για αυτή τους την ανακάλυψη θα το έκαναν. Φυσικά η NASA δεν είχε σκοπό να κυνηγήσει τη σκόνη στο σπίτι, αλλά να δημιουργήσει μια φορητή συσκευή που θα συλλέγει δείγματα από άλλους πλανήτες. Εμάς δεν μας χάλασε πάντως…

Βρεφικό γάλα πλουσιότερο σε συστατικά

Στη προσπάθεια τους να φτιάξουν υποκατάστατα γεύματα για τους αστροναύτες βρέθηκαν μπροστά σε μια σπουδαία ανακάλυψη σχετικά με τα ω-3 λιπαρά οξέα που βρίσκεται στο βρεφικό γάλα. Σήμερα αυτή η ανακάλυψη χρησιμοποιείται ευρέως στο 90% των προιόντων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αφρός μνήμης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αφρός μνήμης είναι αυτό μαγικό συστατικό που δίνει την δυνατότητα στο κρεβάτι μας να παίρνει το σχήμα του κορμιού μας ώστε να κοιμόμαστε ακόμα πιο αναπαυτικά. Η ανακάλυψη όμως έγινε για να μπορούν να ταξιδεύουν οι αστροναύτες πιο άνετα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.