
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που είχαμε γνωρίσει και από το My Style Rocks, είναι μια από τις παίκτριες που έχουν εντυπωσιάσει από τα πρώτα επεισόδια του Survivor, στο παρελθόν όμως είχε συμμετάσχει και στα καλλιστεία Playmate το μακρινό 2006.
Στα 21 της χρόνια τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στους διαγωνισμούς ομορφιάς και έτσι δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία του Playboy. Σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια, πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική.
«Αν κερδίσω τον τίτλο θα τον αφιερώσω σε εκείνον που είναι πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, στον πατέρα μου» έλεγε τότε συστήνοντας τον εαυτό της στο τηλεοπτικό κοινό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.