Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Άλεκ Μπάλντουϊν: Παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του στις αρχές – Κατηγορεί τον Ν.Τραμπ ότι τον λένε «δολοφόνο»

Άλεκ Μπάλντουϊν: Παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του στις αρχές – Κατηγορεί τον Ν.Τραμπ ότι τον λένε «δολοφόνο»

Ο Άλεκ Μπάλντουϊν παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στους ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση του θανατηφόρου πυροβολισμού στα γυρίσματα της ταινίας Rust, τον περασμένο Οκτώβριο στο Νέο Μεξικό, όπως ανέφεραν ο δικηγόρος του διάσημου ηθοποιού και ένας αξιωματούχος της αστυνομίας.

Τον Δεκέμβριο είχε εκδοθεί ένταλμα έρευνας για το iPhone του Μπάλντουϊν. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε είχε αναφέρει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι εξακολουθούσε να προσπαθεί να πάρει τη συσκευή του ηθοποιού.

Την Παρασκευή (14/1) ο εκπρόσωπος του σερίφη της περιοχής, Χουάν Ρίος, γνωστοποίησε ότι το τηλέφωνο του Άλεκ Μπάλντουϊν παραδόθηκε στις αρχές της κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης, οι οποίες ήταν στη διαδικασία λήψης σχετικών δεδομένων προκειμένου να τα αποστείλουν στη Σάντα Φε.

Ο Μπάλντουϊν έκανε πρόβα μίας σκηνής στα γυρίσματα του γουέστερν Rust όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη και ότι είναι συντετριμμένος εξαιτίας του περιστατικού.

Το ένταλμα έρευνας έδωσε το δικαίωμα στους ερευνητές να κατασχέσουν το τηλέφωνο του Μπάλντουϊν προκειμένου να εξετάσουν τα μηνύματα και άλλες αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο Άαρον Ντάιερ, δικηγόρος του Μπάλντουϊν, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός όντως το κινητό του τηλέφωνο βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων αρχών. «Όμως, το ζήτημα δεν αφορά το τηλέφωνό του και δεν υπάρχουν απαντήσεις στη συσκευή. Ο Άλεκ δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε ο Ντάιερ. «Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς βρέθηκαν αρχικά οι αληθινές σφαίρες στον χώρο των γυρισμάτων», συμπλήρωσε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, ABC, ο Άλεκ Μπάλντουϊν, ανέφερε: «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με ηρεμία και ο κόσμος με αποκαλεί δολοφόνο. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι τη σκότωσα επίτηδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.