Ο influencer που κάλυπτε τον Δ.Φιντιρίκο και «τελείωσαν» οι πολίτες

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την στάση που έχει ακολουθήσει ο κορυφαίος Έλληνες, influencer, Aλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος κατηγορείται από τους πολίτες ότι «ξέπλυνε» τους βιαστές της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Ήδη ο Α.Κοψιάλης έχει χάσει μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 100.000 followers στο Instagram (είχε 1,2 εκατ. και τώρα έχει 1,1 εκατ.) ενώ και οι αδελφοί Αντετοκούνμπο τελείωσαν την συνεργασία τους μαζί του, έδιναν με giveaway ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

Ο influencer κατηγορείται τόσο για τα βίντεο που είχε ανεβάσει στο παρελθόν και με τα οποία έδινε επί της ουσίας δίκιο στους βιαστές, τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να καλύψει τον Δ.Φιντιρίκο αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, ενώ αποκαλύπτεται ότι έχει σχέση και με μια ακόμη υπόθεση.

Αυτής της δημοσίευσης του ροζ βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου, που έγινε γνωστή μέσω του Big Brother. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ένας κορυφαίος influencer προωθούσε στα social media τον πρώην σύντροφό της, αυτόν δηλαδή που δημοσίευσε το ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορυφαίος influencer είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η ίδια, τότε είχε επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο instagrammer λέγοντάς του πως ο άνδρας αυτός που προμοτάρει στους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του, είναι εκείνος ο οποίος κατηγορείται για τη συγκεκριμένη πράξη.

Η απάντησή του; «Αυτά είναι προσωπικά σας θέματα».

Η Χριστίνα Ορφανίδου αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να δημοσιεύσει και το όνομα του influencer, αλλά και τις συνομιλίες που είχαν τότε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=5AN6mvQqtKE&feature=emb_title

Η σχέση του με τον Δ.Φιντιρίκο

Ο Α.Κοψιάλης είναι φίλος με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγο πριν αλλά και λίγο μετά ήταν στα Εμιράτα με την μητέρα του και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Α.Κοψιάλης μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε αν και ουδείς του το ζήτησε, να υπερασπιστεί τον φίλο του τον Φιντιρίκο.

Ποιός ωείναι ο Δ.Φιντιρίκος; Είναι επιχειρηματίας, ασχολείται με την Εστίαση, διαθέτει μία κατασκευαστική εταιρεία, είναι αναμεμειγμένος σε Καζίνο, ασχολείται με το real estate και τον Τουρισμό, είναι μόλις 36 ετών και είναι επικεφαλής ήδη ενός επιχειρηματικού Ομίλου, του Fidirikos Group. Αν κάποιος επιθυμεί να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι, για το πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε ο «επιχειρηματίας» δεν έχει παρά να ερωτήσει επιστήθιους φίλους του πατέρα του Κοσμά Φιντιρίκου.

Ο Κοψιάλης λοιπόν, ο influencer, μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε να υπερασπιστεί τον φίλο του.

Προφανώς ο influencer υποτίμησε την νοημοσύνη των ακολούθων του. Τα social media πήραν «φωτιά». Οι πολίτες άρχισαν να διερωτώνται γιατί ο Κοψιάλης αισθάνθηκε την ανάγκη να στηρίξει τον φίλο του ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και ήταν στα Εμιράτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!