ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Σία Βοσκανίδου έλιωσε τα χιόνια κι έφερε λύτρωση (στα μάτια…): Τα «πέταξε» όλα… και βγήκε με τη γούνα της (φωτό)

Τι κι αν έξω χιονίζει και οι θερμοκρασίες είναι... «πολικές»;

H Σία Βοσκανίδου έλιωσε τα χιόνια κι έφερε λύτρωση (στα μάτια…):  Τα «πέταξε» όλα… και βγήκε με τη γούνα της (φωτό)

Η Σία Βοσκανίδου, έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι αγάπης, «The Bachelor», καθώς διεκδικούσε και εκείνη την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Αμέσως, «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων καθώς η παρουσία της, αδιαμφισβήτητα μπορεί να «τρελάνει» τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Σία, μπορεί να μην κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη, ωστόσο, κέρδισε τις… πίστες, καθώς ασχολείται ενεργά με το τραγούδι.

Σήμερα, ωστόσο, που οι θερμοκρασίες είναι «πολικές» για τα δεδομένατης χώρας μας, η Σία Βισκανίδου, τα «πέταξε όλα», και βγήκε στο χιόνι με το μπικίνι της και μια γούνα.

Σίγουρα, αυτή η πόζα, θα ανεβάσει τον υδράργυρο έστω και για δευτερόλεπτα στο «κόκκινο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.