Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Δημήτρης Μακαλιάς: Εγκλωβισμένος στα χιόνια για 7 ώρες!

''Παλεύαμε μόνοι μας οι οδηγοί. Κατεβαίναμε κάτω για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον μπας και απεγκλωβιστούμε''

Δημήτρης Μακαλιάς: Εγκλωβισμένος στα χιόνια για 7 ώρες!

Θύμα της κακοκαιρίας Ελπίδα έπεσε και ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να είναι εγκλωβισμένοι στα χιόνια, κατάφερε να φτάσει σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός και μέλος της ομάδας Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αποκάλυψε ότι μία απόσταση που χρειάζεται σε καθημερινό επίπεδο να διανύει από το σπίτι του που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, στο κανάλι, για να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, την έκανε σε… επτά ώρες!

“Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει εκεί έξω. Ήμασταν στον δρόμο μόνοι μας. Το σοκαριστικό παιδιά ήταν ότι ήμασταν στον δρόμο μόνοι μας. Παλεύαμε μόνοι μας οι οδηγοί. Κατεβαίναμε κάτω για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον μπας και απεγκλωβιστούμε. Και σας μιλάω για πολύ μεγάλους δρόμους” είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε μιλώντας για τη διαδρομή που πήρε για την επιστροφή του στο σπίτι:

“Ακολουθήσαμε τη Λαυρίου, Σπατών και Μαραθώνος. Τρεις κεντρικοί δρόμοι. Η Μαραθώνος και η Μεσογείων ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Ήμασταν απολύτως μόνοι, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον, να μην υπάρχει αλάτι ούτε για δείγμα, άνθρωπος από το κράτος πουθενά και μόνοι μας εμείς να παλεύουμε για να απεγκλωβιστούμε. Σας μιλάω για χιλιάδες αυτοκίνητα και απίστευτο μποτιλιάρισμα. Και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να ενημερώσω μήπως και γίνει κάτι, και μου λένε ‘κάντε υπομονή, σε λίγο θα ανοίξει ο δρόμος’. Πώς και από ποιον ιδέα δεν είχαν οι άνθρωποι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.