
Ο μπαμπάς του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρης, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε.
Την ώρα που ο γιος του είναι στο Survivor ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έγραψε ότι παρέμεινε ξεχασμένος σε ένα φορείο.
«Πεταμένος χθες στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- μέσα στη δύσπνοια και τον πονοκέφαλο, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την παρουσία της αγαπημένης μου Μένυας Παπαδοπούλου (+26/1/19) που αν ζούσε και ήταν δίπλα μου, θα μου σιγοψιθύριζε λίγο Clapton και Layla. Τρία χρόνια χωρίς τη Μένυα και να τη θυμάσαι σε μια γωνιά ενός νοσοκομείου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στο Facebook και ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους.
Η κόρη του Παυλίνα εξήγησε: «Είναι στο σπίτι τώρα. Πήγε στον Ευαγγελισμό λόγω δύσπνοιας, αλλά η εφημερία ήταν αρκετά δύσκολη. Λόγω της κατάστασης νοσοκομείων και νοσηλευτών όμως, το καταλαβαινουμε απολύτως. Είναι όλα καλά!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.