Αυτοί είναι οι τέσσερις λόγοι για τους οποίους πολλές γυναίκες μένουν στο «ράφι»

Μήπως να επανεξετάσεις τα «θέλω» σου;

Αυτοί είναι οι τέσσερις λόγοι για τους οποίους πολλές γυναίκες μένουν στο «ράφι»

Σύμφωνα με τους ερευνητές υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που επιδεικνύουν οι γυναίκες που δεν παντρεύονται στη ζωή τους. Καμία από αυτές δεν σημαίνει πως είσαι ένας κακός άνθρωπος, απλά αυτά τα χαρακτηριστικά δε βοηθούν στο να προσελκύσεις και να κρατήσεις τον έναν.

Αν θες λοιπόν να βρεις το ταίρι σου πρέπει αρχικά να είσαι ο εαυτός σου και να επεναξετάσεις τα θέλω σου…

Δεν είσαι ρεαλίστρια στις προτιμήσεις σου

Αν ονειρεύεσαι στο πλάι σου το μοντέλο της Calvin Klein που παράλληλα θα έχει το μυαλό επιστήμονα, θα μιλάει πέντε γλώσσες ενώ παράλληλα θα αναζητά μια σοβαρή σχέση τότε δεν βλέπεις καθαρά. Το να λες πως δεν μπορείς να βρεις κάποιον γιατί έχεις “υψηλά στάνταρ” απλά σε εμποδίζει από το να βρεις κάποιον να ερωτευτείς.

Ουσιαστικά είσαι μπλοκαρισμένη σε μια συγκεκριμένα εικόνα άντρα την οποία όμως πρέπει να ξεφορτωθείς για να μην απορρίπτεις μονίμως τους άντρες που κάνουν για σπίτι!

Κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να σε αγαπήσουν

Το να συμπεριφέρεσαι σαν την καλύτερη σύντροφο και σύζυγο γιατί πιστεύεις πως έτσι θα σε αγαπήσουν δεν είναι η καλύτερη τακτική. Και ο λόγος είναι γιατί μετά από ένα διάστημα θα κουραστείς να κάνεις τα χατίρια του και έτσι ο σύντροφός σου θα διαμαρτυρηθεί που σταμάτησες να κάνεις όσα είχε ως δεδομένα. Ακολούθησε από την πρώτη στιγμή μια μετριοπαθή τακτική στα όσα του κάνεις και προσφέρεις.

Γίνεσαι χαμαιλέων

Είσαι η γυναίκα που ξαφνικά γίνεται χορτοφάγος επειδή είναι ο δικός της; Που κάνει τατουάζ επειδή ο φίλος της έχει μια αξιόλογη συλλογή πάνω του; Δεν είναι καθόλου λογικό να αποκτάς τις συνήθειες ενός άντρα για να τον προσελκύσεις και να τον κρατήσεις. Οι χαμαιλέοντες μπορεί να έχουν πάντα σχέση, αλλά τελικά δεν παντρεύονται.

Δεν πιστεύεις ότι αξίζεις καλύτερα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς μπορείς να βρεις κάποιον όταν εσύ δε θεωρείς πως αξίζει να έρθει στη ζωή σου ένας υπέροχος άντρας. Αξίζεις τα καλύτερα. Γιατί είσαι καλή, έξυπνη, φιλική, πετυχημένη, αστεία και όλες σου οι φίλες σε αγαπάνε. Μην ξεχνάς να κάνεις κομπλιμέντα στον εαυτό σου καθημερινά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.