ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Όταν οι γαλαζοαίματοι παίζουν: Η Κέιτ και οι πρίγκιπες σε διαγωνισμό πετάγματος γαλότσας (φωτο, βίντεο)

Όταν οι γαλαζοαίματοι παίζουν: Η Κέιτ και οι πρίγκιπες σε διαγωνισμό πετάγματος γαλότσας (φωτο, βίντεο)

Το στιλ και η κομψότητά της έχουν κάνει τους Αγγλους να την αγαπήσουν. Τι δουλειά έχει λοιπόν η Κέιτ Μίντλετον με μία γαλότσα στο χέρι;

Η δούκισσα πήρε μέρος σε… διαγωνισμό πετάγματος γαλότσας και δεν ήταν μόνη, αφού μαζί της ήταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του, Χάρι.

Ο διαγωνισμός έγινε όταν οι τρεις γαλαζοαίματοι εμφανίστηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση και έγιναν ένα με τα παιδιά εκεί. Στόχος τους, να πετύχουν το κεφάλι ενός σκιάχτρου.

Ομως, τόσο η Κέιτ Μίντλετον, όσο και ο πρίγκιπας Χάρι απέτυχαν παταγωδώς, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος τα κατάφερε. Πάντως και οι τρεις τους γέλασαν με την καρδιά τους, ενώ όταν ο μοναδικός από αυτούς κατάφερε να ρίξει το κεφάλι, σήκωσε τα χέρια και πανηγύρισε σαν να… είχε βάλει γκολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.