ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπραντ Πιτ: Έσωσε ένα κοριτσάκι που κίνδυνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος (φωτό,vid)

Μπραντ Πιτ: Έσωσε ένα κοριτσάκι που κίνδυνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος (φωτό,vid)

Ο Μπραντ Πιτ έσωσε ένα μικρό κοριτσάκι που κινδύνεψε να καταπατηθεί από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, στη Μεγάλη Κανάρια, στην Ισπανία.

Η μικρή θαυμάστρια του χολιγουντιανού  σταρ βρισκόταν ακριβώς πίσω από τα κιγκλιδώματα για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Allied».

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Canarias7.es, το κοριτσάκι παραλίγο να συνθλιβεί από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί. Όταν ο Μπραντ Πιτ πέρασε μπροστά από τους θαυμαστές του, εκείνοι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, για να τον απαθανατίσει ή να βγάλουν μία selfie μαζί του.

Κανείς δεν κατάλαβε ότι το κοριτσάκι βρισκόταν σε κίνδυνο, εκτός από τον ίδιο τον χολιγουντιανίο σταρ που έτρεξε για να το απομακρύνει από τους ενθουσιώδεις θαυμαστές.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ -καρέ τη στιγμή της διάσωσης. Αφού της έδωσε το χέρι του, τη βοήθησε να περάσει πάνω από τα κιγκλιδώματα. Αφού βεβαίωθηκε ότι ήταν καλά, την παρέδωσε στην αγκαλιά της μητέρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.