ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Julie Gayet: Η αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ ινκόγκνιτο στην Αίγινα (φωτό)

Julie Gayet: Η αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ ινκόγκνιτο στην Αίγινα (φωτό)

Επί µία εβδοµάδα η Γαλλίδα ηθοποιός , Julie Gayet, πιο γνωστή για τη σχέση της µε τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, βρισκόταν ινκόγκνιτο στην Αίγινα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Saronic Magazine, ο λόγος της επίσκεψής της αφορούσε µια φωτογράφηση για το γαλλικό περιοδικό «Gala», που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου 2017 µε εξώφυλλο την και τίτλο «Η ζωή στο φως της ηµέρας». 

Η φωτογράφηση, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Saronic Magazine, πραγµατοποιήθηκε υπό άκρα µυστικότητα σε διάφορα χαρακτηριστικά σηµεία του νησιού, όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δηµάρχου στο Παλαιό Dηµαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού», όπου αποτυπώνεται η καλαισθησία της οικοδέσποινας.

«Μόνο τα πιάτα που δεν µου έπλενε…» λέει η Ρένα Κάππου, εκθειάζοντας την ευγένεια και την απλότητα της Γαλλίδας ηθοποιού, που της υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στο νησί. Μόνη ή µε τον Φρανσουά Ολάντ;

Το θέµα που πλαισιώνει τις φωτογραφίες άλλωστε αφορά τη σχέση της Julie Gayet µε τον Γάλλο πρόεδρο, καθώς µετά τον προσεχή Μάιο το ζευγάρι θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει «στο φως» έναν έρωτα που, επί σειρά ετών, αναγκάζεται λόγω των συνθηκών να κρατά στη σκιά.

Για τις ανάγκες του δηµοσιογραφικού αφηγήµατος, µάλιστα, η Julie Gayet φέρεται να έχει ταξιδέψει σε ένα νησί της Μεσογείου, προκειµένου, κάτω από τον ζεστό ήλιο, να σκεφτεί το µέλλον της, από την ώρα που ο αγαπηµένος της θα βγάλει το κοστούµι του πρώτου πολίτη της Γαλλίας και θα ζήσει στο πλάι της ως κοινός θνητός. Ωστόσο, η ίδια είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν την Αίγινα, όχι ως διασηµότητα, αλλά µε τη µητέρα της, που ήταν πολύ φίλη µε την αείµνηστη Pένα Dumas, του οίκου Hermes.

Η τελευταία, ως γνωστόν, και ο σύζυγός της αγαπούσαν ιδιαίτερα το νησί, διατηρώντας µάλιστα και σπίτι στην Παχειοράχη. Το ζεύγος άλλωστε, κατόπιν επιθυµίας και των δύο, έχουν ταφεί στο κοιµητήριο του χωριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Saronic Magazine

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.