ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kate Upton: Μας αναστατώνει με το μπικίνι της (φωτό, βίντεο)

Kate Upton: Μας αναστατώνει με το μπικίνι της (φωτό, βίντεο)

Φέτος, φαίνεται πως είναι η χρονιά της, καθώς η  Kate Upton, μετά το τριπλό εξώφυλλο του Sports Illustrated, είναι στα καλύτερα της.

Αυτές τις ημέρες, το μοντέλο παραθερίζει στην Καραϊβική και φυσικά αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instragram με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει. 

Όπως θα δείτε παρακάτω, η Kate προκαλεί… εγκεφαλικό με το μπικίνι της, αλλά και τις βουτιές της σε πισίνα:  

Δείτε τη βουτιά στο παρακάτω βίντεο:

Εν τω μεταξύ, κρύα ντους αναμένεται να χρειαστεί ο ανδρικός πληθυσμός την Πέμπτη όταν θα δει την Kate Upton να χορεύει στους ρυθμούς του «…Baby One More Time» της Britney Spears.

Μια πρώτη γεύση από την εμφάνιση της ξανθιάς σεξοβόμβας μπορούν να πάρουν όσοι δουν το τρέιλερ από την εκπομπή Lip Sync Battle που θα μεταδοθεί σήμερα.

Δείτε το τρέιλερ:

  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.