ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η γλυκιά ευχή του πατέρα της Αμάλ και η αποκάλυψη για τα δίδυμα

Η γλυκιά ευχή του πατέρα της Αμάλ και η αποκάλυψη για τα δίδυμα

Το ζεύγος Clooney υποδέχτηκε τα δίδυμ του προχθές και τα διεθνή μέσα προσπαθούν συνεχώς να βρουν πληροφορίες για τα μωρά.

Ο πατέρας της Αμάλ Κλούνει, Μπάρα Αλαμουντίν που ήταν παρών στη γέννηση των εγγονιών του είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο:

«Η χαρά μας είναι μέχρι το φεγγάρι. Ήταν ένας όμορφος τοκετός. Τα μωρά είναι καλά και πάνε πολύ καλά». Δήλωσε ακόμα τη βεβαιότητα του ότι το ζεύγος Αλαμουντίν- Κλούνεϊ θα γίνουν σπουδαίοι γονείς.

Επίσης, οι συγγενείς αποκάλυψαν σε ποιον μοιάζουν τα δίδυμα!

«Η Αμάλ ήταν απλά υπέροχη. Τα μωρά είναι πανέμορφα. Τα μάτια του Τζορτζ έλαμπαν και δεν μπορώ να πω ότι ήταν νηφάλιος. Τα δίδυμα έχουν σκούρα μαλλιά, μοιάζουν στην μελαχρινή μαμά τους», δήλωσε ο χαρούμενος παππούς τους.

Η μητέρα του Τζορτζ, βέβαια, έχει άλλη άποψη. Επιμένει ότι τα παιδιά μοιάζουν στο γιο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Νίνα ορκίζεται ότι τα παιδιά έχουν την μύτη του Τζορτζ. Οχι και τα δύο, το ένα από τα δύο. Ο γιος. Αγαπώ τα ονόματά τους», πρόσθεσε ο Νικ Κλούνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.