ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Δείτε τι έφερε μαζί του για ενθύμιο ο μισθοφόρος (φώτο)

Survivor: Δείτε τι έφερε μαζί του για ενθύμιο ο μισθοφόρος (φώτο)

Ενθύμια έφερε από τον Άγιο Δομίνικο ο Μισθοφόρος, τα οποία και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Survivor τελείωσε και οι παίκτες – κυρίως αυτοί που έφτασαν μέχρι το τέλος – προσπαθούν να προσαρμοστούν και πάλι στην καθημερινότητα τους.

Πολλοί από αυτούς μάλιστα, ενημερώνουν τον κόσμο για το πώς περνούν μέσω των social media. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο «Μισθοφόρος» που αποχώρησε στον προημιτελικό του παιχνιδιού, τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram. Μέσω του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεται διάφορες εικόνες από την καθημερινότητα του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους τι έφερε μαζί του από τον Άγιο Δομίνικο. Όπως είδαμε στα Insta Stories που δημοσίευσε, έφερε μαζί του μια backpack γεμάτη με αντικείμενα από την καλύβα των Μαχητών. Φαίνεται πως δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τα πράγματα που χρησιμοποιούσε επί καθημερινής βάσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.