ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Σπαλιάρας: Η κλίκα των Διάσημων και οι αποκαλύψεις για το Survivor (βίντεο)

Γ.Σπαλιάρας: Η κλίκα των Διάσημων και οι αποκαλύψεις για το Survivor (βίντεο)

Πολλοί περίμεναν τη συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor Πανόραμε, καθώς είναι γνωστό πως είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται αν πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε πως έχασε πολλά κιλά και πως ήταν σάκος του μποξ στην ομάδα των Διάσημων.

Δεν του άρεσε να παίρνει μέρος σε ίντριγκες, δεν ήταν μέσα σε κλίκες και δεν του άρεσαν τα στρατόπεδα και αυτό επειδή ήθελε να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ο εαυτός του.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τσακωμό του με τον Κώστα Κοκκινάκη. Το μοντέλο και πρώην παίχτης του Survivor αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως αν και ο ίδιος είχε αντιδράσει μπορεί να είχαν πιαστεί και στα χέρια. Μάλιστα, είπε ότι η έκρηξη του Κώστα Κοκκινάκη έκανε εντύπωση τόσο στον ίδιο όσο και στους υπόλοιπους Μαχητές και δεν περίμενε τέτοια αντίδραση λόγω του ότι είναι πατέρας και μεγάλος σε ηλικία.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι ήταν ο μοναδικός που γνώριζε τους περισσότερους, εκτός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δεν την ήξερε ούτε σαν όνομα.Ο Γιάννης Σπαλιάρας αν και δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό του, δήλωσε ότι ήταν ο πιο αναγνωρίσιμος και ο πιο γνωστός από την ομάδα των Διάσημων.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δε δίστασε να αποκαλύψει πως γνώριζε τον Ντανο ή αλλιώς Γιώργο Αγγελόπουλο πριν μπει στο Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε πάει αρκετές φορές στη Σκιάθο για επαγγελματικούς λόγους και όπως είπε έλεγαν ένα «γεια».Όταν συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης Σπαλιάρας του είπε ότι τον θυμάται από την Σκιάθο και αυτό έκανε τον Ντάνο να νιώσει καλύτερα στην ομάδα των Διάσημων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.