ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στο Χάρι Πότερ (φωτό)

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στο Χάρι Πότερ (φωτό)

«Έφυγε» από τη ζωή ηθοποιός που είχε διαγράψει μεγάλη πορεία στο θέατρο και τον κινηματόγραφο.

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι η οικογένεια του Ρόμπερτ Χάρντι μας ενημέρωσε για τον θάνατό του, που ακολούθησε μίας εξαιρετικής πορείας: μία τεράστια καριέρα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο για περισσότερα από 70 χρόνια» ήταν το μήνυμα του Βρετανικού Τάγματος των Ιπποτών, από όπου είχε τιμηθεί ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Χάρντι ξεκίνησε την καριέρα του το 1959 και είχε υποδυθεί αναρίθμητους ρόλους. Χαρακτηριστικές ήταν οι εμφανίσεις του ως Ουίνστον Τσόρτσιλ αλλά και ως Φραγκλίνος Ρούσβελτ αλλά και η συμμετοχή του στις αγαπημένες ταινίες του Χάρι Πότερ όπου υποδύθηκε τον Κορνίλιους Φατζ.

Εμβληματική ωστόσο παραμένει η ερμηνεία του ως Σίγκφριντ Φάρνον στο τηλεοπτικό «All Creatures Great And Small».

Ο Χάρντι είχε προταθεί δύο φορές για Bafta καλύτερης ανδρικής ερμηνείας το 1980 και το 1982 .

Το 1982 μάλιστα κέρδισε και το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για το ρόλο του ως Ουίνστον Τσώρτσιλ στα Βραβεία δημοσιογράφων του κινηματογράφου (Broadcasting Press Guild Awards).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.