ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Αρναούτη: Η πρώτη φωτογραφία με τις λάμες στα πόδια της μετά το τραγικό δυστύχημα με τον Παντελίδη (φωτό)

Μ.Αρναούτη: Η πρώτη φωτογραφία με τις λάμες στα πόδια της μετά το τραγικό δυστύχημα με τον Παντελίδη (φωτό)

Η Μίνα Αρναούτη, η συνοδηγός στο μοιραίο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει τον πόλεμο που βίωσε μιας και δεν έχει σταματήσει ακόμη και μετά από 2 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί και να αποκαταστήσει πλήρως την υγεία της.

Η νεαρή κοπέλα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, «κλείνει στόματα», προς όλους αυτούς που την έβριζαν ή της έστελναν χυδαία μηνύματα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό που νοσηλευόταν, δείχνοντας όλα τα σίδερα που είχαν βάλει στα πόδια της, μετά το σφοδρό τροχαίο.

Η φωτογραφία είναι απλά ανατριχιαστική! Η Μίνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, το πόδι της γεμάτο λάμες και επιδέσμους, και μία κοπέλα της βάφει τα νύχια… Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Εσείς θα σκεφτόσασταν ποτέ αν είχατε εξωτερική οστεοσύνθεση ( σίδερα βιδωμένα στο οστό σας αλλά να βγαίνουν έξω από το δέρμα σας) να βάψετε τα νύχια σας; Εγώ πάντως το τόλμησα και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω καλύτερα και πιο κοντά στο να γίνω καλά! Να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Οτι σας δίνει δύναμη αυτό πρέπει να κάνετε, να μην σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αυτοί δεν σας ταΐζουν, δεν σας πηγαίνουν στο γιατρό δεν σας δίνουν χρήματα, δεν σας πληρώνουν τους λογαριασμούς! Διάβαζα σχόλια τόσο καιρό οτι προκαλώ επειδή ανέβαζα φωτογραφίες (ενώ πάντα αυτή ήμουν) – σχόλια απο κακόβουλους ανθρώπους- και μου έστελναν μηνύματα. Από το νοσοκομείο όλοι όσοι με είδαν εκεί μού έλεγαν “πόσο χαίρομαι που βλέπω φωτογραφίες σου και φαίνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα”! Ποιους να ακούσω;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.