ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πιπεράτο» αντικείμενο κουβαλούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τσάντα της ως γούρι

«Πιπεράτο» αντικείμενο κουβαλούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τσάντα της ως γούρι

Δε θα περίμενε ποτέ κανείς πως θα μπορούσε ένα ερωτικό βοήθημα να αποτελεί το γούρι μιας πριγίπισσας.

Ένας από τους πρώην σωματοφύλακες της, ο Ken Wharfe αναφέρει στο βιβλίο του «Προφυλάσσοντας την Νταιάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο» πως είχε ένα ερωτικό βοήθημα, τον “Le Gadget”. Το έπαιρνε μαζί της σε όλα τα ταξίδια της και το γνώριζαν οι άντρες ασφαλείας.

«Το Le Gadget ήταν ίσως το πιο κοινό μας αστείο, πηγή γέλιου. Το μικρό ερωτικό βοήθημα, που είχε αγοραστεί ως αστείο μετά από μια νύχτα που το προσωπικό είχε βγει στο Παρίσι, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης, ήταν πλέον η τυχερή της μασκότ», αναφέρει στο βιβλίο ο Ken.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικό ήταν πως μία μέρα είχαν ξεχάσει να το πάρουν σε ένα ταξίδι τους στο Νεπάλ, το 1993 και ζήτησε να της αποσταλεί άμεσα στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Το πακέτο παραδόθηκε και εκείνος που το παρέλαβε, το άνοιξε μπροστά σε όλους, αλλά δεν ήξερε τι είχε μέσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.