ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η άγνωστη πτυχή της Χάλι Μπέρι: «Ζούσα σε καταφύγιο άστεγων και η μητέρα μου αρνήθηκε να μου στείλει χρήματα»

Η άγνωστη πτυχή της Χάλι Μπέρι: «Ζούσα σε καταφύγιο άστεγων και η μητέρα μου αρνήθηκε να μου στείλει χρήματα»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι, δήλωσε ότι πέρασε μία «δύσκολη» περίοδο στη ζωή της όταν έμεινε στη Νέα Υόρκη και πολύ πριν γίνει διάσημη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός, ευχαρίστησε την μητέρα της για το ότι της αρνήθηκε να της δώσει χρήματα όταν ζούσε σε ένα καταφύγιο αστέγων, ενώ προσπαθούσε να «χτίσει» την καριέρα της στην υποκριτική.

Μέχρι τα 18 της δούλευε στο Σικάγο ως μοντέλο και ένας δάσκαλος υποκριτικής την έπεισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου σύντομα όμως της τελείωσαν τα χρήματα.

«Πήρα τηλέφωνο στη μητέρα μου και της ζήτησα να μου στείλει χρήματα και μου είπε όχι. Αυτό με οδήγησε να μην της μιλάω για έναν χρόνο επειδή είχα θυμώσει που δεν με βοήθησε», είπε η 50χρονη ηθοποιός στο αμερικάνικο People.

«Αλλά και πάλι αυτό ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανε για μένα», είπε και πρόσθεσε ότι η μητέρας της, τής είπε να το σκεφτεί και αυτό έκανε, δουλεύοντας ως σερβιτόρα στην αρχή και στη συνέχεια ως μπαρ πριν ξεκινήσει τη μεγάλη καριέρα της στον κινηματογράφο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.