ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νικόλ Κίντμαν: Φωτογραφίζεται στα 50 της και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ (φωτό)

Νικόλ Κίντμαν: Φωτογραφίζεται στα 50 της και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ (φωτό)

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται στα 50 της και αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία…

Η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει με μια φωτογράφιση και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η ομορφιά και το σεξ απίλ δεν έχουν ηλικία. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Big Little Lies», πόζαρε για το εξώφυλλο του αυστραλιανού περιοδικού Stellar, που γιορτάζει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του.

Κι αν με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το μόνο που φοράει είναι το μακιγιάζ της, στην πραγματικότητα, είναι ντυμένη με ένα στράπλες φόρεμα την ώρα που αναδύεται μέσα από τα νερά μιας πισίνας, κρατώντας το στήθος της.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τα 50α γενέθλιά της κι έτσι ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης είναι αφιερωμένο στο πώς νιώθει που μεγαλώνει και πώς διαχειρίζεται το χρόνο:

«Νομίζω το διαχειρίζομαι μια χαρά και είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη που είμαι 50» αναφέρει στην απάντηση της. «Νομίζω έτσι συμβαίνει με τα γενέθλια. Φτάνοντας σε μια συγκεκριμένη ηλικία, απλά σκέφτεσαι “Τέλεια. Πάμε”», συμπληρώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BYU7ygEhBbc/?taken-by=stellarmaghttps://www.instagram.com/p/BYRZczrhM7m/?taken-by=stellarmag

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.