ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιρίνα Σάικ: Με καυτό μπικίνι στη Νεκρά Θάλασσα (φωτό)

Ιρίνα Σάικ: Με καυτό μπικίνι στη Νεκρά Θάλασσα (φωτό)

Το μοντέλο της Victoria’s Secret απόλαυσε το μπάνιο της με τις φίλες της στη μεγάλη λίμνη με το αλμυρό νερό που βρίσκεται στα σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία…

Η Ιρίνα Σάικ δεν παύει να εντυπωσιάζει και αυτή τη φορά ικαονοποίησε τους θαυμαστές της επιδεικνύοντας το αισθησιακό κορμί της τσαλαβουτώντας με τις φίλες της στη Νεκρά Θάλασσα, μόλις πέντε μήνες αφότου γέννησε το πρώτο παιδί της.

Η 31χρονη Ρωσίδα καλλονή, που ακολουθείται από 17 εκατ. άτομα στα social media, φωτογραφήθηκε με το κόκκινο μπικίνι της αναφέροντας στο Instagram: «Περπατώντας στη Νεκρά Θάλασσα».

Το μοντέλο της Victoria’s Secret απόλαυσε το μπάνιο της στη μεγάλη λίμνη με το αλμυρό νερό που βρίσκεται στα σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία και φημίζεται για την υψηλότατη περιεκτικότητα αλατιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί της ήταν οι φίλες της Τατιάνα Πετένκοβα, Μίμι Λουζόν και Μέλανι Μίτελμαν Κόρμαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.