ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σοφία Τομάλα: Η «καυτή» Γερμανίδα τηλεοπτική σταρ που ψηφίζει «δαγκωτό»… Ά. Μέρκελ (φωτό, βίντεο)

Σοφία Τομάλα: Η «καυτή» Γερμανίδα τηλεοπτική σταρ που ψηφίζει «δαγκωτό»… Ά. Μέρκελ (φωτό, βίντεο)

Πίνει νερό στο όνομα της Μέρκελ. Τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει τις αρετές της Γερμανίδας καγκελαρίου ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η καστανόξανθη Σοφία Τομάλα είναι μοντέλο, σταρ της γερμανικής τηλεόρασης και ένθερμη υποστηρίκτρια της Μέρκελ. Λατρεύει τα τατουάζ και στο παρελθόν έχει ποζάρει για διαφημιστικούς λόγους ως… Σάρον Στόουν με την διαφορά ότι στο χέρι της κρατούσε τσιγάρο.


Πριν από πέντε χρόνια η 27χρονη καλλίπυγη Γερμανίδα εντάχθηκε στο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών κι από τότε εκφράζει μέσω των social media την αγάπη της για την καγκελάριο προσφέροντας το καλύτερό της χαμόγελο.

“Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα…”, γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο site του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα “Bild”.


Η Σοφία Τομάλα θα εμφανιστεί στο πλευρό της Μέρκελ στις 13 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας σε πάνελ με θέμα το γυναικείο φύλο. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα “Bild” η 27χρονη καλλονή εξηγεί πώς,ότι κάνει, το κάνει χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ επειδή η Μέρκελ ξεχωρίζει ως γυναίκα.

“Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει”, επισημαίνει.



Σχολιάζοντας την αυριανή τηλεμαχία με τον αντίπαλό της των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς, η Γερμανίδα καγκελάριος επεσήμανε ότι θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους Γερμανούς «να δουν τι είδους πολιτική προσφέρουν ο Μάρτιν Σουλτς κι εγώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια». Σύμφωνα με τη Μέρκελ, στόχος της είναι σε ότι κάνει να ενισχύει τη δημοκρατία στη Γερμανία και εκτός.

“Οι ΗΠΑ είναι επίσης μια ισχυρή δημοκρατία. Όπως βλέπουμε για παράδειγμα στην Πολωνία και την Ουγγαρία είναι σημαντικό να έχουμε αντίβαρα στα δημοκρατικά συστήματα και πιστεύω ότι εξακολουθούν να είναι ισχυρά στις ΗΠΑ». Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε εξάλλου ότι δεν πιστεύει πως η αντιμετώπιση από την κυβέρνηση της προσφυγικής κρίσης του 2015 συνέβαλε στην άνοδο του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

“Μέχρι τον περσινό Νοέμβριο σκεφτόμουν πολύ αν θα πρέπει να θέσω υποψηφιότητα ξανά”, δήλωσε η Μέρκελ. Έχω την απαραίτητη δύναμη και εξακολουθώ να είμαι περίεργη για τους ανθρώπους και για το πώς αλλάζει η ζωή και η χώρα, αλλά και για τις προκλήσεις που παρουσιάζει η πολιτική. Πιστεύω ότι αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας, το να μην πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα», σχολίασε. “Ως καγκελάριος είμαι, όπως θα έπρεπε να είμαι, συνεχώς υπό το μικροσκόπιο τόσο του κοινού όσο και των μέσων. Είναι επίσης σημαντικό για εμένα οι συνεργάτες μου να μου λένε ανοικτά πώς βλέπουν τα πράγματα”, εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.