ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Neven Ciganovic: Θυσίασε τον «ανδρισμό» του χάριν των… πλαστικών επεμβάσεων (φωτό)

Neven Ciganovic: Θυσίασε τον «ανδρισμό» του χάριν των… πλαστικών επεμβάσεων (φωτό)

Οι περισσότεροι «celebrities» κάνουν ότι μπορουν για βρεθούν στο φως της δημοσιότητας, έστω και για λίγο. Έτσι και ο Nenen Ciganovic είχε… εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις, μέχρι που αυτές του κόστισαν… τα γεννητικά του όργανα.

Το περίεργο στόρι ξεκίνησε στο Ιράν, όπου ο Ciganovic βρέθηκε για την τελευταία χρονικά επέμβαση στη μύτη του και ένα λάθος στην αναισθησία τον άφησε με… μόνιμη στύση. Όπως σχολίασε ο ίδιος στη Daily Mail, «βρισκόμουν στο Ιράν για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ για μένα από το Channel 4. O οργανισμός μου αντέδρασε άσχημα στην αναισθησία. Κατά τη διάρκεια όμως της επέμβασης οι γιατροί διέγνωσαν πως είχα πριαπισμό. Κάτι που επιδεινώθηκε από την αναισθησία».

Εάν ο πριαπισμός δεν αντιμετωπιστεί άμεσα από την στιγμή που εκδηλώνεται μπορεί να προκαλέσει μόνιμες δυσλειτουργίες στα γεννητικά όργανα.

Ο κροάτης σελέμπριτι «υπέφερε», όπως δήλωσε και ο ίδιος, και μεταφέρθηκε για περαιτέρω βοήθεια σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Εκεί όμως έμεινε για περισσότερο από μία εβδομάδα χωρίς να του χορηγηθούν παυσίπονα μέχρι να κάνει διορθωτική επέμβαση για τον πριαπισμό. Με λύπη όμως μετέφερε τις εκτιμήσεις των γιατρών πως «το σώμα μου δεν θα επανέλθει για μήνες μετά».

Δείτε τις φωτογραφίες του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.