ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο κλινικές μέχρι το 2020 θα χτίσει ο Μάικλ Τζόρνταν

Δύο κλινικές μέχρι το 2020 θα χτίσει ο Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν θα χτίσει δύο κλινικές στο Σάρλοτ οι οποίες αναμένεται να είναι έτοιμες μέχρι το 2020. Εκτός από ιατρική περίθαλψη, θα παρέχουν φυσικοθεραπεία, κοινωνικό έργο, οικογενειακό προγραμματισμό σε θέματα υγείας και αρκετές ακόμη δράσεις…

Είναι δεδομένα η μεγαλύτερη προσωπικότητα που πάτησε ποτέ τα παρκέ. Ωστόσο, ο Μάικλ Τζόρνταν αποδεικνύει ότι είναι τεράστιος και εκτός αυτών. Ο θρύλος του μπάσκετ, θα δώσει 7 εκατ. δολάρια, προκειμένου να ανεγερθούν δύο κλινικές στην περιοχή του Σάρλοτ, οι οποίες αναμένεται να είναι έτοιμες το 2020.

Ο 54χρονος δείχνει ενθουσιασμένος με τη δημιουργία των Novant Health Michael Jordan Family Clinics», οι οποίες εκτός από ιατρική περίθαλψη, θα παρέχουν φυσικοθεραπεία, κοινωνικό έργο, οικογενειακό προγραμματισμό σε θέματα υγείας και αρκετές ακόμη δράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζόρνταν τόνισε ότι «βλέποντας το έργο τα τελευταία χρόνια της Novant Health, δεν θα μπορούσα να μην βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Ελπίζω αυτές οι δύο κλινικές να συμβάλουν σε ένα καλύτερο και πιο υγιές μέλλον των οικογενειών της περιοχής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.