ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στεφάνι για 4η φορά για τον Στέλιο Ρόκκο – Έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη Γκόφα

Στεφάνι για 4η φορά για τον Στέλιο Ρόκκο – Έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη Γκόφα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για 4η φορά καθώς φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Ελένη Γκόφα.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του είναι μαζί περίπου επτά χρόνια. Μάλιστα, μπορεί να είχαν περάσει ένα διάστημα χωριστά αλλά επανασυνδέθηκαν γρήγορα και από τότε είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Espresso, ο Στέλιος, που έχει παντρευτεί άλλες τρεις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη, η οποία είπε το «ναι» και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γάμος δεν αποκλείεται να τελεστεί ακόμα και μέσα στον μήνα, θα είναι πολιτικός και θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Λήμνο, όπου και διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.