ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Είναι οι φάρσες του Ρεμί Γκαγιάρντ αντιγραφή από Βρετανική εκπομπή; (βίντεο)

Είναι οι φάρσες του Ρεμί Γκαγιάρντ αντιγραφή από Βρετανική εκπομπή; (βίντεο)

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Γάλλους φαρσέρ στον κόσμο. Ιδιαίτερα αγαπητός και στην Ελλάδα, με τους θαυμαστές του να έχουν κάνει ευαγγέλιο το “είναι όταν κάνει ότι να ‘ναι, που γίνεσαι όποιος να ‘ναι”. Πριν από μερικές ημέρες ωστόσο κυκλοφόρησε ένα βίντεο άλλου διαδικτυακού καναλιού, το οποίο έβαζε τις φάρσες του Γκαγιάρντ πλάι σε παλιότερες που είχε βιντεοσκοπήσει Βρετανός συνάδελφός του. Οι ομοιότητες, τραγικά πολλές για να μπορέσει κανείς να μιλήσει για τυχαίο γεγονός.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Η εκπομπή Trigger Happy TV, προβλήθηκε στο Channel 4 της Μεγάλης Βρετανίας από το 2000 ως το 2003, πολύ πριν ο Ρεμί φανταστεί τις απίθανες διαδικτυακές του φάρσες. Όπως είναι φανερό, πολλά από τα acts που τον χαρακτήρισαν είχαν ήδη γίνει στο παρελθόν από τους Βρετανούς φαρσέρ.

Σε ένα βίντεο ο Γάλλος απάντησε στα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το θέμα και εξέφρασε την οργή του για τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν το θέμα. Όπως λέει υπάρχουν και άλλες εκπομπές του εξωτερικού οι οποίες έχουν αντιγράψει δικές τους ιδέες. Πολλές από αυτές μάλιστα τις παραθέτει πλάι, πλάι, όπως ακριβώς στο βίντεο που εξέθετε τον ίδιο σε σχέση με το βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Ρεμί στο βίντεο τα βάζει με τα μέσα ενημέρωσης, που όπως λέει ασχολήθηκαν τόσο με το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά δεν είχαν ούτε μισή κουβέντα για τη δράση του. Μάλιστα παραθέτει παραδείγματα διαφημιστικών σποτ, της Renault και της Mastercard, που εμπνεύστηκαν από βίντεό του (δείτε στο 7’44”). “Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια και έρχεστε να με ‘προκαλέσετε’ για τρεις βλακείες” αναφέρει φανερά εκνευρισμένος και προσθέτει: “Έχω κάνει ίσως 200 βίντεο και κολλάτε σε 12 που μοιάζουν με των Βρετανών”. Όπως σημειώνει και οι Βρετανοί έχουν δουλειές που θυμίζουν παλιότερα πρότζεκτ της γαλλικής τηλεόρασης των ’90s ή ακόμη πιο παλιές ιδέες του Αμερικανού Buster Keaton. “Δεν εφηύραμε τίποτα” σχολιάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kUueeGG_c64

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.