ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μέγκι Ντρίο: «Έχω ξενερώσει απίστευτα με τις δηλώσεις της Εύης, η οποία με έκανε και unfollow στο Instagram»

Μέγκι Ντρίο: «Έχω ξενερώσει απίστευτα με τις δηλώσεις της Εύης, η οποία με έκανε και unfollow στο Instagram»

H Μέγκι Ντρίο, η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν η τριάδα φωτιά του Greece’s Next Model. Μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας τα τρία κορίτσια από ότι φαίνεται δεν λένε ούτε καλημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μέγκι μίλησε στο Secret και αποκάλυψε ποια είναι πραγματικά η σχέση μεταξύ τους: «Η Μικαέλα και η Εύη δεν μου ευχήθηκαν καν καλή χρονιά, ούτε καλά Χριστούγεννα. Δεν κρατάω καμία κακία. Οι δρόμοι μας χωρίστηκαν μετά το παιχνίδι. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι, τελικά, τα κορίτσια είχαν δίκιο, ότι τελικά έξω από το παιχνίδι δεν θα κάνουμε παρέα» και συνέχισε: «Αισθάνομαι απογοήτευση από τη συμπεριφορά τους, αλλά είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος, οπότε για μένα αυτά είναι μαθήματα ζωής. Η φιλία με τα κορίτσια ήταν μόνο για το GNTM και μόνο για την τηλεθέαση. Ήταν ψεύτικη. Σε καμία περίπτωση, αν το ήξερα, δεν θα επέτρεπα να πάρουν δημοσιότητα στην πλάτη μου. Έχω ξενερώσει απίστευτα με τις δηλώσεις της Εύης, η οποία με έκανε και unfollow στο Instagram».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.