ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σκηνοθέτης περιγράφει απίστευτο περιστατικό με την Μιμή Ντενίση: «Ήταν ντυμένη Αυτοκράτειρα Θεοδώρα και έτρωγε πιτόγυρα»

Σκηνοθέτης περιγράφει απίστευτο περιστατικό με την Μιμή Ντενίση: «Ήταν ντυμένη Αυτοκράτειρα Θεοδώρα και έτρωγε πιτόγυρα»

Η Μιμή Ντενίση είναι γκράντε σε όλα της. Στην καθημερινή της ζωή πάντοτε προσεγμένη, στο θέατρο πάντα υπερπαραγωγή.

Ποιος θα φανταζόταν λοιπόν ότι τρώει… πιτόγυρα και μάλιστα ντυμένη Αυτοκράτειρα;

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος αποκάλυψε τώρα ένα πραγματικά απίστευτο και αστείο περισταστικό από την περίοδο που η Μιμή Ντενίση ανέβαζε την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα.

«Πολλές ιστορίες στα τόσα χρόνια, αλλά και υλικό σε αρχείο. Από τα πιο «πολύτιμα» είναι από το γύρισμα για το διαφημιστικό της παράστασης «Αυτοκράτειρα Θεοδώρα» με τη Μιμή Ντενίση. Ύστερα από πολλές ώρες γύρισμα, η Μιμή, με όλη αυτή την αυτοκρατορική ενδυμασία του ρόλου της, να τρώει πιτόγυρο μέσα στα χρυσά! Το σουβλάκι στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία!», περιγράφει ο ίδιος στο Τηλέραμα ενώ εξηγεί πώς ο ίδιος ενώ δεν είναι ηθοποιός βρέθηκε με.. ρόλο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είμαι ηθοποιός, αλλά όλο και κάποιο μικρό ρολάκι κάνω σε όλες τις σειρές. Στο «50-50» το παράκανα, αν και υπήρχε ηθοποιός που έκανε τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Προέκυψε ένα πρόβλημα σε ένα γύρισμα, οπότε έπαιξα τον ρόλο για να μην καθυστερήσουμε, και οι τρεις τους, οι Μπουλάς-Φιλιππίδης-Χαϊκάλης… έβγαλαν το άχτι τους. Ηταν μαρτύριο το γύρισμα για μένα στο «τσιπουράδικο» και η χαρά τους… Με πείραζαν συνέχεια και έκαναν πολλά που δεν… λέγονται! Δεν καταλαβαίναμε τότε πόσο πολύ θα άρεσε αυτή η παρέα», λέει μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.