ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Νίκος Μουτσινάς βγάζει στη φόρα το… ανύπαρκτο πτυχίο της Μέγκι Ντρίο (φωτο)

Ο Νίκος Μουτσινάς βγάζει στη φόρα το… ανύπαρκτο πτυχίο της Μέγκι Ντρίο (φωτο)

Για να ακριβολογούμε, όχι ο ο Νίκος Μουτσινάς, μα… κάποια δαιμόνια τηλεθεάτρια που μοιάζει να γνωρίζει καλά τη Μέγκι Ντρίο.

Ήδη από την πρώτα μέρα μετάδοσης του GNTM, η Μέγκι δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει δικηγόρος, με τα σχόλια στο Twitter να δίνουν και να παίρνουν.

Η ίδια, έχει δηλώσει πως έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και όχι σε ελληνικό Πανεπιστήμιο, με την εκπομπή «Για την Παρέα» να καταλήγει υπό τις οδηγίες της εν λόγω τηλεθεάτριας να… προκαλεί την πρώην φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων να δείξει το πτυχίο της.

Συγκεκριμένα, το instagram account της εκπομπής έλαβε ένα μήνυμα στο οποίο διαβάσαμε πως η Μέγκι ψεύδεται όταν μιλά για σπουδές στην Αγγλία, υποστηρίζοντας πως ακόμα δεν έχει πάρει πτυχίο ούτε από το κολέγιο στο οποίο σπούδαζε!

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Μέγκι Ντρίο! Δε θα ήθελα να αναφερθεί το όνομά μου! Έχω να πω ότι σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη σε κολέγιο και σε κανένα Λονδίνο και Αγγλία όπως θέλει να λέει. Και κανένα Erasmus!

Όλα τα χρόνια ήταν Θεσσαλονίκη και έχει ακόμα αρκετά μαθήματα. Δεν έχει τελειώσει ποτέ τη σχολή και την ψάχνουνε. Και εννοείται δεν έχει πτυχίο. Και δεν τη βλέπω να επιστρέφει για να τα δώσει. Προκαλέστε την να σας δείξει το πτυχίο της!», έγραφε το μήνυμα το οποίο ο Νίκος έδειξε στον αέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να δούμε, τι έχει να πει η Μέγκι ύστερα από όλα αυτά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.