ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ. Καπουτζίδης: «Έχει γραφτεί για μένα ότι θέλουν να με κάψουν και να πάθω καρκίνο»

Γ. Καπουτζίδης: «Έχει γραφτεί για μένα ότι θέλουν να με κάψουν και να πάθω καρκίνο»

Στην αποκάλυψη πως έχει haters που έχουν μιλήσει για εκείνον πολύ άσχημα προχώρησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot. και αναφέρθηκε στα υβριστικά σχόλια που είχε κάνει για εκείνον ο Γιώργος Γεωργίου το 2006.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακάλυψε το σχετικό βίντεο στο Youtube τρία χρόνια μετά την προβολή της εκπομπής. Μάλιστα, είχε σοκαριστεί με τα σχόλια που έγραφαν χρήστες κάτω από το βίντεο.

«Εχω haters. Μάλιστα στο βιντεάκι που με βρίζει ο Γεωργίου και υπάρχει στο Youtube με εκατομμύρια views, έχει γράψει από κάτω ο κόσμος σχόλια ότι θέλουν να με κάψουν στο Σύνταγμα και να πάθω καρκίνο. Έλεγα τι γίνεται ρε παιδιά; Υπάρχει αυτό στην Ελλάδα; Κι όμως υπάρχει», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ολο αυτό ο σεναριογράφος το χρησιμοποίησε και έφτιαξε τον ρόλο του στην σειρά Εθνική Ελλάδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.