ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έξω φρενών η Βίκυ Κάβουρα – Απειλεί με μηνύσεις

Έξω φρενών η Βίκυ Κάβουρα – Απειλεί με μηνύσεις

Η Βίκυ Κάβουρα απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι είναι ζευγάρι με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Ciao, ο ποδοσφαιριστής βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού, με την οποία φέρεται να συναντιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ η Αγγελική Ηλιάδη πληροφορήθηκε για την σχέση τους και αποφάσισε να μην δώσει άλλη ευκαιρία στον πρώην αγαπημένο της με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

Ωστόσο, η Βίκυ Κάβουρα, σε έξαλλη κατάσταση, αποφάσισε να απαντήσει και απείλησε μάλιστα με μήνυση.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instastory:

«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.